Jeden pro vchodové dveře do budovy, druhý pro konkrétní kancelář, další pro archiv, serverovnu, konferenční místnost... Máme jich ještě pár dalších... do brány, pro vedoucího skladu, úklidovou komoru a... Dokážete všechno s jedním klíčem?

Možná ne všechno, ale rozhodně ano pro všechny dveře, ke kterým potřebujete mít přístup. Mohou jich být dokonce tisíce!

To vše díky systému generálního klíče nebo jednoduše systému klíčů. Co to je? Jde o systém specificky kódovaných cylindrických vložek a k nim přizpůsobených klíčů, s přesně definovanými přístupovými právy.

Jak takový systém funguje v praxi? Jednoduše – máte klíč a pomocí něj otevřete dveře, ke kterým vám správce objektu povolil přístup. Za tímto poměrně jednoduchým vztahem se však někdy skrývá složitý systém organizující přístup pro všechny osoby v dané firmě, od ředitele až např. po ostrahu. Jedním klíčem můžete otevřít buď jen jedny dveře, či několik dveří nebo dokonce úplně všechny. Tato přístupová práva vyplývají ze složité hierarchie, stejně jako je někdy komplikovaná organizace místností ve vaší společnosti.

Co získáte instalací systému generálního klíče ve vaší společnosti?

  • zabezpečení zásob, prostor i jejich zařízení – nikdo nemůže kopírovat klíč bez autorizace bezpečnostní kartou
  • pohodlné odemykání dveří. Zapomeňte na svazek klíčů!
  • kvalita na dlouhá léta
  • rychlost reakce v nouzových situacích – představte si, jak dlouho trvá najít ve svazku klíčů ten správný klíč!
  • není třeba odevzdávat klíč na recepci. Kolikrát jste se museli vrátili domů, protože jste měli v kapse jiný klíč, než který patří k firemnímu archivu?

 

Kde bude systém generálního klíče užitečný? 

Počínaje byty, rodinnými domy, malými firmami – to jsou méně komplikované systémy, přes velké továrny, hotely, obchodní centra, veřejná zařízení, jako jsou nemocnice a kanceláře, až po v poslední době oblíbené developerské stavby.

 

Je možné instalovat systém generálního klíče kdykoli během provozu budovy. Kdo by měl být pověřen jeho instalací, jak je to se zárukou a servisem a kolik systém generálního klíče vlastně stojí? Pro zodpovězení těchto otázek si prosím přečtěte článek: https://obchod.winkhaus.cz/cz/blog/post/co-je-system-generalniho-a-hlavnich-klicu-sghk-vyhody-instalace-cena

 

Naši specialisté vám rádi zodpoví všechny otázky týkající se tohoto tématu, včetně přípravy technické specifikace (uzamykacího plánu), harmonogramu činností či přípravy předběžné či finální kalkulace.


Napište nám

Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme co nejdříve.