Vlastníte nebo spravujete objekt? Máte firmu, jste investor či generální dodavatel a hledáte řešení pro své objekty? Nebo třeba spravujete veřejně prospěšné instituce?

Kromě množství různých povinností a výzev je jedna naprosto povinná - musíte zajistit bezpečnost lidí, místností i majetku!

To usnadní elektronická kontrola přístupu.

Děsí vás čtečky u každých dveří, elektrické zámky, kilometry kabelů, karty, diody, rekordéry...? Zbytečně. Ve skutečnosti stačí do dveří nainstalovat mechatronickou vložku a do PC příslušný software pro správu celého systému

Systém elektronické kontroly přístupu Winkhaus blueSmart je založen na bezdrátové technologii, ve které dochází k výměně dat pomocí tzv. virtuální sítě. Skládá se z mechatronických vložek s vlastním napájením, podobných těm mechanickým. Dveře se odemykají pomocí elektronických klíčů vybavených čipem s naprogramovanými přístupovými právy.

Důležité je, že systém blueSmart může být aplikován do daného objektu v jakékoli fázi jeho provozu. Do jedné budovy, či do vícero budov, nebo dokonce na mnoha různých místech. Může být propojen na stávající systémy řízení společnosti, jako je kontrola docházky, správa rezervací zasedaních místností apod. Nevyžaduje žádné předchozí přípravy, nezáleží na stavu budovy, jejím účelu, počtu uživatelů či složitosti přístupových práv. Přístupová práva klíčů lze naprogramovat též jen na určitou dobu. Software zaznamenává každé jejich použití - událost.

A co ztracený nebo odcizený klíč? Jedním kliknutím je takový klíč administrátorem vyřazen ze systému a stává se jen zbytečným přívěskem.

Nejdůležitější vlastnosti elektronického systému kontroly přístupu blueSmart:

  • vysoká úroveň zabezpečení
  • bezplatná a okamžitá změna přístupových práv
  • paměť historie událostí, včetně registrace použití neautorizovaných klíčů.
  • rychlá instalace, bez nutnosti vedení kabelů, bez ohledu na stav, stáří či účel budovy

Zaujaly vás detaily moderního nástroje pro zabezpečení, organizaci a správu vašeho objektu s ohledem na pohyb a přístupy osob? Určitě si přečtěte: https://obchod.winkhaus.cz/cz/blog/category/rizeni-pristupu

Naši specialisté vám rádi zodpoví všechny dotazy, navrhnou správné řešení, včetně zpracování předběžné či finální kalkulace.


Napište nám

Zanechte nám zprávu a my se vám ozveme co nejdříve.